Áraink, akcióink, ajánlatkérés

AKCIÓS csomagajánlatunk!

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy vevőink nem szeretnének elveszni az egyes munkafolyamatok részleteiben, viszont pontosan szeretnék látni, hogy mit is kapnak az árajánlatban szereplő összegért. Ezért kidolgoztunk egy olyan kedvező csomagárat, ami magában foglalja a tisztasági festéshez kapcsolódó összes munkafolyamat egy nm-re vonatkozó költséget! Nincs rejtett költség, nincs meglepetés!

Mit tartalmaz az AKCIÓS tisztasági festés csomagunk?

  • padló szakszerű takarása: olyan egyszerűnek tűnik, de azért mégsem az! Ahhoz, hogy a takaróanyagot megfelelően lehessen rögzíteni, mindenképp szükséges a felület portalanítása, különben a takaróanyag feljön, elcsúszik, kiszakad. Pont ezért nem mindegy milyen takaróanyagot használunk, illetve az is fontos milyen ragasztószalaggal dolgozunk, ha nem szeretnénk, hogy a laminált padlónkon sérülés keletkezzen. Fontos az anyag, fontos a ragasztás módja, ahhoz ha nem szeretnénk, hogy a felület festékes, karcos, kopott legyen!
  • hibajavítás: egy használt ingatlanban elkerülhetetlen, hogy sérülések legyenek a falon. Levert sarkok, repedések, lyukak. A festés előtt ezeket természetesen javítani kell! Ezek javítását tartalmazza az ára felület 5%-áig.
  • festés: bár egyszerűnek tűnhet a folyamat, de fontos figyelembe venni a fal szerkezetét, esetleges sérülést, előzetes színt, és természetesen nem mindegy, hogy milyen anyagot használunk a festéshez. A minőségi anyagok használata és a szakértelmünk lehetővé teszi, hogy nyugodt szívvel adjunk KÉT ÉVES GARANCIÁT a csomagban foglalt készre festésre! Legyen a kívánt falszín akár fehér, akár színes.
  • takaróanyag elbontása, takarítás: figyelünk arra, hogy a munkaterületet tisztán hagyjuk el! Sőt! Sok esetben tisztább a lakás, mint amikor érkeztünk. Az ablakok nem maradnak festékpöttyösek, a a padló pedig poros. Utánnunk nem kell még egy takarítóbrigádot hívni, aki csak a festésből visszamaradt koszból suvickolja ki az ingatlant!

A csomag ára: 1825 Ft/nm*

*az anyagköltséget az ár nem tartalmazza, de természetesen erről is pontos kalkulációt készítünk

Használja kalkulátorunkat vagy kérje ajánlatunkat.

Kevesen teszik közzé az áraikat, mi mégis megtesszük. Hogy miért? Egyrészt, mert szerintünk nincs helye mellébeszélést, köntörfalazást. Ha Ön rendelni akar tőlünk, akkor jogos és alapvető elvárása lehet, hogy tudja, mennyit is kell pontosan fizetnie. Másrészt pedig azért, mert nem félünk a konkurenciától. Pontosan tudjuk, hogy Önnek nem olcsó munkájú szakikra, önjelölt festőkre vagy csak egy munkára összeállt festőbrigádokra van szüksége, hanem egy olyan csapatra, amely összehangoltan, precízen és nem utolsó sorban a lehető legjobb minőségben végzi el a festési munkát.

Hogy ne a levegőbe beszéljünk, készítettünk Önnek egy kalkulátort is. Kérem töltse ki a négyzetméter részeket és máris megmutatjuk Önnek, hogy nagyjából milyen költségekre számíthat. A kalkulátor árai tájékoztató jellegűek! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Előkészítés:Munkadíj:Anyagköltség:Összesen:
Padló takarás lépésálló fóliával800 Ft/m2250 Ft/m21050 Ft/m2
Padló és bútorok takarása fóliával600 Ft/m2180 Ft/m2780 Ft/m2
Padló takarása vastag papírral800 Ft/m2350 Ft/m21150 Ft/m2
Alapozás:
Falfelület alapozás400 Ft/m2200 Ft/m2600 Ft/m2
Festés fehér színben:
Tisztasági festés egy rétegben fehér színben950 Ft/m2100Ft/m21050 Ft/m2
Tisztasági festés két rétegben fehér színben1550 Ft/m2200 Ft/m21750 Ft/m2
Színes festés:
Színhatár képzése400 Ft/m220 Ft/m620 Ft/m
Festés két rétegben színezett festékkel, alapozással1700 Ft/m2550 Ft/m22250 Ft/m2

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, pontos árajánlathoz helyszíni felmérés szükséges. Ha ajánlatra van szüksége, hívjon minket.

Az árak bruttó alanyi adómentes árak.

Meggyőzőek az árak? További kérdése van?

Akkor hívjon minket a 06/30-996-8883-as számon!