Engedje meg, hogy bemutatkozzak:

Lakó Péter vagyok, a szobafestes-budapest.hu weboldal tulajdonosa és egy olyan rendhagyó festő vállalkozás vezetője, amely a gyorsaságot, a minőséget és a környezettudatos működést tartja a legfontosabbnak.Ha Ön idő szűkében van és olyan festőt keres, aki akár holnap tud kezdeni, akkor már hívhat is minket! Ha olyan festőre van szüksége, aki lelkiismeretesen dolgozik, nem csapja össze a munkát, hanem odafigyel a részletekre is, és garanciát vállal a munkájára, akkor már tárcsázhatja is a számunkat. Ha Ön szeretné környezetbarát anyagokkal, káros oldószerek és allergének nélkül kifestetni a lakását, akkor megtalálta a tökéletes szakembert!
Ha a leírtak szimpatikusak, örömmel állunk a rendelkezésére.

 

Önerőből festene? Gondolja meg!

Az önerőből, házilag festők általában tudják felmérni, hogy mekkora munka egy háznak, egy lakásnak, vagy csak egy szobának a kifestése. Úgy saccolják, hogy két nap alatt megvan. De ha az első nap a hiányzó kiegészítők (festőszalag, fólia, vödör, keverőszár stb.) keresgélésével és a bútorok tologatásával telik, akkor bizony hamar rájönnek, hogy ki fog tartani a munka egész héten. Ahogy telnek a napok egyre türelmetlenebbül dolgoznak, elnagyolják a részleteket, összekenik az ajtókereteket és a végén már bánják az egészet. Nem beszélve arról, hogy szaktudás híján nem kezelik a penészes, foltos, salétromos, repedt részeket, amik az új festésen néhány hónap alatt “átrágják magukat” és a fal ugyanolyan lesz, mint volt a festés előtt. Sok elvesztegetett idő, sok elköltött (vagy meg nem keresett) pénz, sok bosszúság. Persze ha megvan a szaktudás, rutin és türelem, akkor jó buli. Kérdés, hogy a szaki spórolt-e annyit a festéssel, mind amennyit a kiesett idő alatt keresett volna.

A legolcsóbb szakembert keresi? Vigyázzon!

Az olcsó szaki a munkájából él, ezért érdeke minél hamarabb befejezni a festést. De vajon érdeke szépen dolgozni? Nem, hiszen Ő köztudottan olcsó! Ilyenkor nincs idő, hogy kiszáradjon a glett, nincs idő, hogy elterüljön az alapozó (milyen alapozó?), mert sietni kell. “Kétszer telibe, ennyi fér az árba!” Látszatra ugyan lehet, hogy szép lesz a festés, de hogy a később hólyagos, lepergő falrészt megjavítja-e az olcsó szaki, az bizony már erősen kérdéses. Márpedig repedezni, mállani, foltosodni fog, ez biztos. És olcsó festőnél nincs garancia. Nálunk viszont van!  Ha a festés elkezdene foltosodni, hólyagosodni vagy peregni, akkor csak hívnia kell, és mi készséggel kijavítjuk a hibás falrészt – méghozzá teljesen ingyen! A garancia a festéstől számított két éven át érvényes!

Olcsó alapanyag? Nem javaslom!

Akár önjelölt festőről, akár olcsó szakiról van szó, egyre biztosan nem gondolnak, ez pedig az Ön egészsége!
Az olcsó festékek gyakran tartalmaznak olyan komponenseket, melyek a fal száradásával a szoba légterébe jutnak és kellemetlen tüneteket okoznak. Ezért van az, hogy a festést követően gyakran hetekig migrénes, allergiás, asztmatikus tünetek jelentkeznek a család egyes tagjain. Emellett émelygés, fáradékonyság, alvászavar is lehet a következménye a rosszul választott festési alapanyagoknak.
Ha ezt csak reklámfogásnak gondolja, akkor próbáljon meg visszaemlékezni, hogy a legutóbbi festésnél melyik tünet is kínozhatta Önt.
Mi erre is odafigyelünk: Munkáink során – ha csak tehetjük – igyekszünk olyan alapanyagokat, festékeket, színezőket használni, melyekben minimális a fent említett káros komponensek mennyisége. Így a festést követően elmaradnak a káros mellékhatások, tehát akár azonnal be lehet költözni a megújult lakásba. Szerencsére már a festékgyártók is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, ezért a “BIO festékek” használata nem jelent tetemes köbletköltséget Önnek a felújítás során.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy ezek azok az értékek, melyek minimálisan elvárhatók egy szobafestő válalkozótól, akkor kérem hívjon a 06/30-996-8883-as számon.

A 2018-as év számokban:

Elégedett ügyfél

Négyzetméter falfelület

Vödör festék

Panasz (Erre külön büszkék vagyunk)