Új lakásba költözne, de…

semmi esély, mert a kivitelező csúszott, így a festő bevállalt másik munkát. Legközelebb jövőre ér rá. Ráadásul a gépész olyan falakat hagyott, mintha bomba robbant volna. A hitel ketyeg, a család őrjöng, az idő szorít. Ilyenkor jöhet az Expressz festő! Rövid megbeszélés, gyors felvonulás és néhány nap múlva kész a ház. Költözés, boldogság. Ilyen egyszerű!

Eladná a régi lakását, de…

Nunc nem tudja, mert húsz éve nem volt felújítva. Mindenki először a tavalyi beázásra kérdez rá, azután a gyerekfirkákat kritizálják a falon. Fintorognak, cöccögnek. Az ingatlanos azt mondja, hogy jócskán engedni kellene az árból. Ne hagyja magát! Hívja az Expressz festőket! Gyorsan eltüntetjük a problémás részeket és újjá varázsoljuk a lakást. Utána már árat is emelhet, mert mindenki imádni fogja!

Gyorsan felújítaná a kecót, de…

Nincs rá idő. A főnök nem engedi el, az asszony nem akar hetekig kuplerájban élni, a gyerekeket féltik a portól és a veszélyes anyagoktól. Tökéletesen érthető. De az Expressz festők gyorsan, tisztán dolgoznak. Akkor is, amikor Ön dolgozik. Így a többhetes felfordulás helyett pár napos kis kényelmetlenséggel számolhat. A végeredmény pedig még ezt is elfeledteti a családjával, és Önből igazi hős lesz!

Expressz festés – ha tényleg gyors segítségre van szükség

Manapság kevés a jó szakember. Ha kőművesre, festőre, víz-gázszerelőre van szüksége, fel kell iratkozni a listára és csak többhetes várakozás után lesz megoldva a problémája (már ha nem jön egy “zsírosabb” munka vagy nem betegszik le a szaki).  Pedig vannak olyan esetek, amikor egyszerűen nem lehet heteket várni. Ha gyorsan meghirdetné a lakását, de tudja, hogy egy tisztasági festés után akár egymillióval is többet kérhetne, ha sürgősen költözne az új lakásba de félbehagyta a kivitelező és még lakhatatlan a kecó, ha komoly családi problémákat szül a nyomasztó otthoni közeg és csak most van pénze/ideje ezzel foglalkozni… és még sorolhatnánk. Ilyen esetben azonnali segítség kell. Az Expressz festők pont ebben tudnak Önnek segíteni. Ha gyorsan (akár már másnap) szaladni kell mert minden határidő lejárt, akkor hívjon bátran minket! Meg fogjuk oldani a problémáját!

Azonnal szüksége van egy profi festő csapatra?

Hívjon minket! 06/30-996-8883