Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan kérhetek ajánlatot?
Legegyszerűbb, ha felhív minket a 06-30/996-8883-as számon, átbeszéljük a részleteket és akár azonnal tudunk egy megközelítő árat adni a munkára. Igény esetén helyszíni felmérést tartunk (ami természetesen díjmentes) és ezután pontos árat is tudunk adni Önnek a teljes festési munkára.

Mit takar a festési garancia?
A festési garancia festéklepergés, festékhólyagosodás, indokolatlan festékfoltosodás esetén érvényes. koszolásra, kaparásra, firkálásra és egyéb szennyezésre nem vonatkozik.

Nagyobb munkát is vállalnak expressz festéssel?
Igen, természetesen. Szobafestő csapatunk nagyobb festési feladatokra is felkészült. Az expressz festés szolgáltatás keretein belül pedig akár már másnap meg tudjuk kezdeni a festési munkálatokat.

A festés előkészítését önök vállalják?
Igény esetén természetesen vállaljuk a festési terület előkészítését, a bútorok összetolását, fóliázást, keretek szalagozását is. Festőink körültekintően dolgoznak.

Adnak számlát a festési munkákról?
Természetesen. Az elkészült munkáról elszámolható számlát adunk az Ön vagy cége nevére.

Az önök szobafestői mennyire képzettek?
A szobafestő képzettsége, mint kérdés gyakran felmerül. Valójában két kérdést értenek ezalatt:

a.) Mennyire festenek szépen, szakszerűen?
Szobafestőink képzett szakemberek sokezer négyzetméter festési tapasztalattal és számtalan érdekes megoldással a hátuk mögött. A szép szobafestésre pedig garanciát vállalunk.

b.) Kik jönnek majd a házamba?
Megnyugtatjuk, szakképzett, tapasztalt festő szakemberek. Nem kőművessegédek és nem is nyári munkások! A festést általában két fő végzi és minden esetben igyekszünk a lehető legkevesebbet piszkolni a festés során.

Ha olyan kérdése merült fel, amire itt, illetve a weboldalon nem talált választ, kérem írja meg a lp@szobafestes-budapest.hu címre és amint tudunk, azonnal válaszolunk Önnek.